Termeni de utilizare 

Informatii despre site
Site-ul www.infonews.ro (denumit in continuare www.Infonews.ro) este proprietatea firmei SC ACL INFONEWS SRL, cu sediul in Bucuresti, Sector 6, Str. Dealului, Nr.2, Bloc F8, scara B, ap.23, inregistrata la RC cu nr. J40/8114/2009, CIF 25801276

Adresa de contact:

Str. Gen. Petre Popovat nr. 58, 060314, Bucuresti

www.Infonews.ro este un portal web de revista presei in continutul caruia se regasesc stiri online cu informatii apartinand redactiei proprii si / sau preluate de la terti parteneri. Datele puse la dispozitie vizitatorilor prin intermediul www.Infonews.ro provin si din informatii furnizate de agentiile de stiri.


www.Infonews.ro este oferit in forma in care se prezinta la accesarea sa de catre utilizatori, fara nici un fel de alte garantii. www.Infonews.ro nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

Actiunea de utilizare a serviciilor sau informatiilor oferite de www.Infonews.ro, constituie echivalentul acceptarii de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos.

Acesti termeni si conditii se pot modifica din timp in timp. www.Infonews.ro este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Veti fi notificat ori de cate ori se produc modificari ale termenilor si conditiilor website-ului.

1. Protectia proprietatii intelectuale
2. Utilizarea continutului www.Infonews.ro 

3. Suspendarea accesului

4. Modificari aduse www.Infonews.ro
5. Acord de confidentialitate
6. Platformele de comunicatie puse la dispozitie de www.Infonews.ro
7. 


Atentie
8. Forta majora
9. Publicitatea si continutul furnizat de alte parti
10. Legea guvernanta

1. Protectia proprietatii intelectuale


Continutul si designul www.Infonews.ro (precum si orice alt material avand legatura cu www.Infonews.ro) trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. in orice alta modalitate (spre exemplu: articole, newslettere, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la “Continut www.Infonews.ro”), apartin www.Infonews.ro si colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat expres ori nu este specificat un alt autor – si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea www.Infonews.ro. 
Drepturile patrimoniale de autor asupra textelor, comentariilor, mesajelor etc. publicate de dvs. pe www.Infonews.ro se transfera asupra www.Infonews.ro de indata ce dvs le postati. Dupa momentul afisarii acestora pe www.Infonews.ro, dvs. continuati sa detineti drepturile morale de autor asupra lor. Implicit, dvs. aveti in continuare dreptul de a folosi acele texte in orice mod doriti. Prin afisarea sau publicarea oricaror texte, comentarii, mesaje etc. pe site dvs ne acordati o licenta limitata, neexclusiva de a folosi, modifica, arata in mod public, copia si distribui aceste texte.

 Autorul este unicul raspunzator pentru informatiile ce alcatuiesc continutul articolelor din site-ul www.infonews.ro

2. Utilizarea continutului www.Infonews.ro


Puteti copia si printa Continutul www.Infonews.ro doar pentru folosinta dvs. personala, lipsita de intentie comerciala. Cu expectia celor spuse mai sus, continutul www.Infonews.ro nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.
 Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele personale, asa cum se mentioneaza mai sus, pot fi trimise la adresa de email:

3. Suspendarea accesului


www.Infonews.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la Continutul www.Infonews.ro sau la o parte a acestui continut.

4. Modificari aduse www.Infonews.ro


www.Infonews.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, www.Infonews.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

5. Acord de confidentialitate


www.Infonews.ro respecta datele cu caracter personal pe care le impartasiti cu noi in momentul accesarii site-ului si le va folosi doar in concordanta cu termenii Politicii de confidentialitate al www.Infonews.ro.

6. Platformele de comunicatie puse la dispozitie de www.Infonews.ro


www.Infonews.ro va poate pune la dispozitie platforme de comunicare intre dvs. si ceilalti utilizatori (sistem de comentarii la articole, sistem de trimitere a link-urilor prin email etc,). www.Infonews.ro isi rezerva dreptul (care poate fi exercitat la momentul ales de noi si fara o notificare prealabila), de a sterge, muta sau edita aceste mesaje sau de a restrictiona accesul unora dintre utilizatori la una dintre platformele sale de comunicatie. Pentru comentariile postate de utilizatori, la articolele cuprinse in website, raspunderea asupra continutului revine in intregime autorilor acestora. www.Infonews.ro isi rezerva dreptul de a nu face publice acele comentarii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor. 

Dvs. sunteti singurul responsabil pentru continutul mesajelor dvs.

7. Atentie !


Desi in fiecare moment www.Infonews.ro face eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii articolelor publicate in site, www.Infonews.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site. www.Infonews.ro nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului,` intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site, chiar daca www.Infonews.ro va atentionase anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune. 
De asemenea, www.Infonews.ro nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.

 Sunteti de acord sa exonerati de raspundere www.Infonews.ro pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului contract.


8. Forta Majora

www.Infonews.ro , afiliatii sau si in general, furnizorii de informatie catre www.Infonews.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile noastre, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.Infonews.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la Site, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.Infonews.ro, erorile de operare, greva, etc.

9. Publicitatea si continutul furnizat de alte parti


Anumite parti ale continutului publicat pe www.Infonews.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care www.Infonews.ro are relatii contractuale in acest sens. De asemenea, in interiorul continutului www.Infonews.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. www.Infonews.ro nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, www.Infonews.ro nu este responsabil de continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.

10. Legea guvernanta

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

Va Multumim!