InfoNews.ro - Ziar si revista presei
 

CATEGORII

   Ultima ora
   Actualitate
   Politica interna
   Economie
   Stiri din Social
   Stiri Externe
   Sport
   Editoriale
   Stiri IT&C
   ShowBiz, Monden, Vedete
   LifeStyle, Tendinte
   Comunicate de presa

INFONEWSLETTER

Doriti sa primiti stirile zilei prin email?
Click aici

Meteo


Despre InfoNews

Despre
Infonews.ro este o oglinda impartiala a presei romanesti, cu misiunea clara de a prezenta noutatile si stirile cu adevarat importante pentru o cat mai buna informare a Dvs. Contine articole retiparite din presa romaneasca si straina dar si materiale originale. Articolele retiparite pot fi subiectul editarii, traducerii si preluarii partiale. Ilustratiile si selectiile fotografice, titlurile si unele comentarii care acompaniaza articolele retiparite pot apartine editorilor InfoNews. Textele pot fi editate pentru o claritate si lizibilitate sporita.

Misiune
Infonews.ro a fost fondata in 2004 si sarcina noastra este de a oferi cititorilor nostri o prima vedere asupra dezbaterilor si problemelor care ocupa spatiul ziarelor si revistelor romanesti. Pentru ca spatiile dedicate stirilor cu adevarat importante tind sa scada in mass-media romaneasca, fiind din ce in ce mai mult inlocuite cu stiri de duzina sau 'de scandal', multe subiecte de importanta vitala raman necunoscute publicului din Romania. Cum lumea devine pe zi ce trece mai interdependenta global, este vital pentru romani sa inteleaga ca ceea ce se intampla zi de zi in Romania are un impact direct asupra vietii lor si asupra tarii.

De ce noi
Mai mult decat o simpla sursa de informatii si noutati nationale si internationale, Infonews.ro prezinta cititorilor sai o succinta prezentare a climatului global din punct de vedere politic si economic. Marea majoritate a cititorilor InfoNews considera acest site o sursa inestimabila de informatii pentru o intelegere perfecta a problemelor si evenimentelor ce se petrec zilnic in lume si in Romania.

Cautare articoleReclama
Parteneri

Credite ipotecare O familie O casa

Muzeul Antipa


Afaceri & Joburi

Enciclopedie

· Traian Basescu
· Ion Iliescu
· Florian Pittis
· Emil Constantinescu
· Partidul Social Democrat
· Gheorghe Hagi
· Adrian Nastase
· Gigi Becali
· Nadia Comaneci

Copyright © 2020. Toate drepturile rezervate