Despre noi 

Trimite acest articol

www.Infonews.ro este un portal web de revista presei in continutul caruia se regasesc stiri online cu informatii apartinand redactiei proprii si / sau fluxuri de stiri preluate de la terti parteneri, publicatii traditionale sau online din Romania.

La inceputul lunii octombrie 2009, www.Infonews.ro a fost relansat in forma in care se regaseste astazi, ca urmare a dorintei echipei de a permite vizitatorilor un acces facil la informatiile furnizate. Pornind de la identitatea vizuala, structurarea relevanta a informatiei si individualizarea content-ului pe categorii de stiri si topic-uri de interes politic, economic, cultural si social, pana la detalii de functionalitate si imbunatatiri aduse navigarii pe site, www.Infonews.ro si-a indreptat acum atentia asupra unui produs de top care sa furnizeze cele mai importante informatii cotidiene, indiferent de sfera sociala sau profesionala a audientei.

De la inceputul anului 2007 echipa de programare a InfoNews a integrat cu succes cea mai evoluata platforma de cms (Content management system) – castigatoare a primului loc la “The 2008 Open Source CMS Award” – pentru portalul de stiri. Sub egida particularitatilor tehnice din spatele platformei de stiri, www.Infonews.ro beneficiaza acum si de hardware upgrade, conxiuni redundante la internet, toate acestea facilitand semnificabil accesul direct la fluxul de informatii, indiferent de punctul de acces.

Alaturi de www.InfoNews.ro, echipa a dezvoltat cu succes InfoBNR.ro si InfoWeather.ro, solutii care vin in intampinarea nevoilor audientei www.InfoNews.ro. Cele trei tool-uri sunt furnizate si accesibile de la aceeasi sursa, respectand conceptul www.InfoNews.ro: “Cele mai importante stiri cotidiene de interes accesibile intr-un singur loc.”

Multumim partenerilor si cititorilor nostri si va asteptam sa dati curs invitatiei noastre de a va alatura eforturilor echipei www.InfoNews.ro de a furniza o solutie cat mai coerenta si eficienta.